• 8.6.2022 – JoyDa Cidre

    Čau, jsem Lukáš a před 3 lety jsem začal tvořit své první naturální cidry, že mě ještě neznáš? Jsem na začátku své „pro“ kariéry. Lásce k cidrům jsem propadl v roce 2018, kdy jsem se shodou náhod dostal k práci cidraře na Novém Zélandu a od té chvíle jsem věděl, co chci v životě dělat! Na této akci nebudu rozlévat sám, se mnou se představí kámoš Michal, s kterým cidry tvoříme společně. Cidry vyrábíme čistě naturálně, bez použití umělých pomocníčků, bez síry, bez filtrace. Všechna jablka si sbíráme sami z nestříkaných stromů. Těšit se můžete na mnoho variant cidrů – jablečné blendy, singlovky, cidry z nerezu, barrique sudů a qvevri, kofermenty s vínem. S bublinami, či tiché. Pojď se podívat a poslechnout si příběh dvou začínajících borců žijících si svůj sen! 

    Info:
    Půjde o řízenou degustaci. V ceně je cca 8 vzorků, voda, kváskový chléb.
    Cena: 340/osoba
    Datum: 8.6.2022
    Start: 18:00

    Předpokládaný konec: 21:00 – 22:00
    Omezená kapacita. Vemte si teplejší svršky. V případě fajn počasí bude degustace probíhat na naší nové zahrádce ve vnitrobloku! 🙂

    Lístky na degustaci: ZDE

  • 25.5.2022 – Francie Jura

    Připravili jsme pro Vás exkluzivní degustaci, na které ochutnáme bílá, červená i šumivá vína od takových person jako Jean Francois GanevatFabrice Dodane z Domaine de Saint PierrePhilippe BornardDomaine des Marnes Blanches a dalších. Tedy od vinařů, kteří si svou tvrdou prací, výjimečnými schopnostmi a vírou v sebe sama, dokázali získat spoutu příznivců po celém světě a stali se ozdobou vinných lístku těch nejprestižnějších restaurací.  

    Info:
    Půjde o řízenou degustaci. V ceně je cca 8 vzorků, voda, kváskový chléb.
    Cena: 1100/osoba
    Datum: 25.5.2022 středa
    Start: 18:00
    Omezená kapacita.

    Lístky na degustaci: ZDE